Otroci imajo neverjeten čut do živali. Če jim damo možnost stika, bo to pozitivno vplivalo na razvoj njihove samopodobe, razvili pa bodo čut za živali in s tem tudi čut do ljudi. Stran od mestnega vrveža, ter vseh sodobnih naprav, se cela družina lahko poveže, ter uživa v naravi.

JEŽA Z ANIMACIJO -ZA NAJMLAJŠE


Ježa za najmlajše je namenjena otrokom začetnikom oz. mlajšim, ki želijo druženje s konji, oseben stik ter sprostitev. Jahajo konja s katerim se karaktersko najbolje ujamejo.  Program traja 30min in vključuje spoznavanje s konjem, pripravo konja na ježo ter jahanje tako da otrok lahko spozna, kako se konja pravilno pripravi, preden ga zajahamo ter žival spozna že na tleh.  Ko je konj pripravljen si otrok nadane čelado ter s pomočjo vodnika konja zajaha. Nato skupaj z vodnikom naredi nekaj vaj v maneži. Starši lahko ta čas uživajo v naravi, ter dogajanje opazujejo ob maneži.

Potrebna je predhodna rezervacija na telefon 040 815 752 (Klara)

ali e-mail: info@ranc-okorn.com

CENA:

en otrok 30min – 20 eur

dva otroka v programu ali več za 45 min – 30 eur

program se lahko ponudi tudi kot odlično darilo! Pokličite za naročilo darilnega bona!

VODENO JAHANJE PO NARAVI


 Program vodenega jahanja traja 30min, in vklJučuje pripravo konja na ježo ter ježo po terenu. Ko je konj pripravljen si otrok nadane čelado, zajaha konja ter z vodnikom odide na teren. Otroci lahko bolje občutijo konjevo gibanje, ko se le ta giba na neravnem terenu.  Uživanje v naravi pa je lahko nepozabno doživetje, saj se starši otroku lahko pridružijo na sprehodu po svežem zraku. Program se izvaja individualno.

Potrebna je predhodna rezervacija na telefon: 040 815 752 ali e-mail: info@ranc-okorn.com

CENA: 20 EUR na otroka/30 min

program se lahko ponudi tudi kot odlično darilo! Pokličite za naročilo darilnega bona!