Stanislava Grachova – psihiologinja, specializantka psihoterapije

Moja pot kot psihologinja se je začela pred dobrimi 10 leti, ko sem se vpisala na študij psihiologije v Kijevu, Ukrajina. Trenutno zaključujem specializacijo iz psihoterapije v humanistični smeri (European Association for Psychotherapy).

Na znanstvenem področju se ukvarjam s pojmi smisla življenja in dela, depresijo, izgorelostjo in učinkovitostjo psihoterapevtskih intervencij kot prve nujne pomoči.
Pred tremi leti sem se preselila v Slovenijo in spoznala s Klaro iz ranča Okorn. Od takrat naprej sem naenkrat ugotovila, da želim povezati dve strasti mojega življenja – psihologijo in konje. Menim, da ima interakcija z konji skriti potencial, ki lahko pomaga sprostiti notranjo energijo, spoznati svoje potlačene strahove ali enostavno pridobiti obilno porcijo sreče začinjeno z nepozabnimi občutki. Najbolj pomembno vlogo pri tem odigra konj pri čemer vas bom samo spremljala, usmerjala ter pomagala.
Lepo vabljeni, da si ogledate ponudbo naših delavnic ali se naročite na individualno uro, ki jo preživite v družbi konjev, lastnih misli in občutkov. Za vsa dodatna vprašanja in individualne ure sem dosegljiva na mail in mobitel.