KAKO POTEKA FOTKANJE?

Konji so zares čudovita bitja, elegantna in izjemno inteligentna obenem pa pomirjujoča in čutna. Vso to povezavo in doživetje med portretirancem in konjem bomo upodobili in shranili na fotografije.

Kako pa?

10 min pred fotografiranjem se dobimo na Ranču Okorn, se spoznamo s konji, malo pripravimo in razložimo še enkrat potek fotografiranja. S konjem se nato sprehodimo do lokacije (cca 5min hoje), kjer se začne fotografiranje. Z nami je ves čas tudi strokovna sodelavka (in moja super asistentka oz. včasih asistent) za delo s konji. Zakaj? Ker le oni poznajo živali, njihovo obnašanje in jih seveda tudi super vodijo, prestavijo, da je naše fotografiranje čim bolj sproščeno in naravno, fotografije pa na koncu odraz tega super doživetja!

Kako se fotografiramo?

Brez skrbi, jaz vam dam določene naloge, navodila, kaj narediti,… vse je zelo naravno gibanje, ujamemo to, kar ste, v najlepši luči, brez pretiranega ”manekenskega” poziranja (razen seveda, če ste poklicni manekeni ;D ). Kratka preprosta navodila vas bodo skozi igro in veliko smeha vodila do pristnih trenutkov in čudovitih fotografij! Naše druženje ob fotoaparatu bo po 45min zaključeno in skupaj se nato odpravimo nazaj do Ranča Okorn, kjer ste vabljeni da pobožate tudi kozice in ostale konjičke.

Fotografije najkasneje v 14ih dneh (ponavadi celo prej) dobite v spletno galerijo, kjer si jih shranite na svoj računalnik!

Cena?

Portrtiranje s konjem ena oseba 140€ 25-30 profesionalno obdelanih fotografij Spletna galerija s fotografijami

Družinsko fotografiranje s konjem 160€ 30-35 profesionalno obdelanih fotografij spletna galerije s fotografijami USB Ključek s fotografijami.

Kontakt?

anjatislerphotography@gmail.com

Telefon

+386 51 270 669