Sproščanje v naravi


11.6.2020 od 9:00 do 13:00

Kaj nam pomeni beseda sproščanje?
Je to stanje, ko smo popolnoma odklopljeni, brez skrbi in obremenitev?
Mislim, da ima vsak svojo predstavo o tem kaj pomeni sproščanje… Dejstvo pa je, da ko smo sproščeni, funkcioniramo boljše, celice v našem telesu se imajo čas obnoviti, napolnimo se z novo energijo za nove podvige v življenju in seveda ugodno vplivamo na naše fizično, čustveno, mentalno, duhovno zdravje.

Zato smo se 3 podjetnice in kolegice odločile, da vam pričaramo prav posebno sproščanje v naravi na deželi, kjer boste deležni stika z naravo, rastlinami in živalmi.

Moči smo združile Naravna lepotilnica Julija, Altaj in pa Ranč Okorn in z inovativnimi zamislimi, poslanstvom podjetij in storitvami, ki jih nudimo, sestavile imeniten DAN sproščanja na deželi.
Da si boste lažje predstavili kako bo potekal dan sproščanja na deželi, je tukaj na kratko opisano kakšno doživetje vas čaka:
1. Vodena meditacija z zvočno kopeljo gonga na travniku
2. Terapevtsko jahanje in spoznavanje konj, joga na konju
3. Pomlajevalna masaža obraza med krošnjami, ki ima vpliv tudi na zdravje, počutje.

Tekom dogodka vam bodo na voljo zdravi prigrizki in napitki.

Na koncu pa boste prejeli tudi darilo presenečenja.

DATUM dogodka: sobota, 11.7.2020, ob 9.00-13.00
LOKACIJA dogodka: Ranč Okorn z okolico (se sprehodimo do travnika), kjer bomo izvajali zg. opisane storitve, Orle 19, Škofljica )
PRISPEVEK: 100,00 eur (pogoj je 30% akontacija zneska na TRR, za rezervacijo mesta na dogodku, obvezno priložiti potrdilo o vplačilu, akontacija se ne vrača v primeru prepozne odjave ali neudeležbe dogodka. Preostali znesek poravnate na dan dogodka).

Mesta so omejena!

Podatki TRR: SI56 0764 1439 5564 324, Julija Krivic, Kropa 125, 4245 Kropa

Prijave se zbirajo na : 040-299-371/preko FB sporočila na Naravna lepotilnica Julija

Prav lepo vabljeni. ♥ ♥